<
Search
English
All Categories
    Menu Close
    Back to all

    آموزش ساخت نقره

    نقره از دیرباز به دلیل درخشندگی فلزی، قابلیت کارکرد آسان و مقاومت آن در برابر رطوبت و اکسیژن، مورد توجه بوده است. درخشش این فلز به دلیل پیکربندی الکترونی آن است که منجر به انعکاس تمام تابش های الکترومغناطیسی با طول موج های بیشتر از 3000 آنگستروم می شود.

    بنابراین، تمام نور مرئی (یعنی نوری با طول موج بین 4000 تا 7000 آنگستروم) به طور موثر منعکس می شود و رنگ سفید را ایجاد می کند. در اینجا قرار است به آموزش ساخت نقره پرداخته شود، به همین جهت لازم است ادامه مطلب را دنبال کنید.

    فرایند ساخت نقره

    نقره یکی از فلزات پرکاربرد در دنیای امروزی است و بسیار محبوب و پرطرفدار بوده و در صنعت کاربردهای متعددی را دارد. در اینجا قصد داریم روش های موثر در ساخت نقره را بررسی کنیم. این روزها بسیاری از فلزسازان جوان برای اولین بار مشعل ها را روشن می کنند تا با تکنیک های پیشرفته تر ساخت جواهرات آشنا شوند. لحیم کاری نقره یکی از مهارت های اساسی است که هر جواهرسازی باید تخصص آن را داشته باشد. بنابراین ما این آموزش گام به گام و فهرستی از ابزار و لوازم آموزش ساخت نقره را برای شما آماده کرده ایم.

    مرحله 1: محیط خود را آماده کنید

    اولین مرحله، لحیم کاری بوده که شامل استفاده از شعله باز و فلز مذاب است، بنابراین باید یک محل کار ایمن آماده کنید. مطمئن شوید که از یک میز محکم استفاده می کنید. سطح را با یک تکه آلومینیوم، کاشی بزرگ یا یک چوب ضخیم بپوشانید تا تصادفاً میز خود را نسوزانید. آلومینیوم یا چوب را محکم کنید تا در حین کار جابجا نشود.

    ایمنی شخصی نیز مهم است. با عینک ایمنی از خود محافظت کنید تا به چشم خود آسیب نرسانید. پیش بند جین یا پارچه برزنتی روی لباس خود بپوشید. زمانی که در حال یادگیری لحیم کاری هستید از لباس های گشاد خودداری کنید و کفش های پنجه بسته بپوشید تا از پاهای شما محافظت کند. تهویه هنگام لحیم کاری بسیار مهم است. لطفاً قبل از شروع لحیم کاری مطمئن شوید که در یک منطقه با تهویه مناسب قرار دارید.

    مرحله 2: جمع آوری لوازم

    در اینجا لیستی از لوازمی که برای آموزش ساخت نقره احتیاج دارید، آورده شده است.

    • میز لحیم کاری

    این بخش یک محل کار کوچک است که گرمای مستقیم را از شعله مشعل می گیرد. هر کس ترجیح خود را دارد، اما گزینه های رایج شامل صفحه مشبک و سه پایه، صفحه منیزیمی، چوبی، یک تخته سرامیکی یا لحیم کاری است.

    هنگامی که شروع به کار می کنید فقط به یکی از این موارد نیاز خواهید داشت، اما در ادامه راه، با یادگیری تکنیک های جدید، تعداد بیشتری از این لوازم لحیم کاری را جمع آوری خواهید کرد. در حین لحیم کاری همیشه یک کلید لحیم کاری را در دست خود نگه دارید تا در صورت جابجایی چیزی به طور تصادفی با انگشتان خود، فلز داغ را لمس نکنید.

     

    فرایند ساخت نقره

     

    • موچین

    با یک جفت موچین می توانید یک جسم داغ را بگیرید و آن را کنار بگذارید تا خنک شود و همچنین می توانید از آن برای قرار دادن لحیم کاری خود نیز استفاده کنید.

    • مشعل ها

    مشعل های میکرو یا Max Flame برای لحیم کاری نقره بسیار عالی هستند. روشن کردن مشعل خود را تمرین کنید، ممکن است مشکل باشد. ارتفاع شما بر محل تنظیم سوپاپ گاز در هنگام احتراق تأثیر می گذارد. همیشه مشعل را از خود دور کنید و هنگام لحیم کاری آن را در دست غیر غالب خود بگیرید. Flux - Flux یک عامل کاهش دهنده اکسیژن است که لحیم کاری را تسهیل می کند و مقیاس آتش را کاهش می دهد.

    انواع روش های نقره سازی

    آموزش ساخت نقره به روش های مختلفی صورت می گیرد. در این روش ها از ابزارآلات و وسایل متعددی استفاده می کنند. در اینجا انواع روش های نقره سازی ذکر شده، تنها کاری که باید انجام دهید این است که ادامه مطلب را بررسی کنید.

    1. روش سوهان کشی

    این روش با اره و اره کشی صورت می گیرد. سوهان کشی باید در یک جهت و به صورت مخالف انجام شود. سوهان ها معمولا مسطح یا نیم دایره هستند که کار برش و صاف کردن سطح موردنظر را انجام می دهند.

    2. روش خمکاری

    در این بخش، ورق های نقره را در قالب مخصوص خود قرار می دهند و با میله چوبی روی ورق ها می کشند تا قالب مشخصی ایجاد کند.

    3. روش ریخته گری

    این روش بیشتر برای ساخت ظروف در قالب برنج، نقره و آلومینیوم صورت می گیرد.

    4. روش پرس کاری

    در این بخش از آموزش ساخت نقره، به وسیله دستگاه پرس، نقره را به اشکال مختلفی درمی آورند. در ادامه یک لایه از آن را می تراشند تا براق شود. به این مرحله چرخکاری می گویند.

    آموزش ساخت نقره با ورق های فلزی نقره

    در آموزش ساخت نقره با ورق، رعایت نکات زیر الزامی است:

    1. خرید ورق نقره

    در این مرحله بهتر است ابعاد و اندازه و قطر ورق نقره را در نظر داشته باشید.

     

    نکات آموزش ساخت نقره

     

    2. تهیه الگو

    در این مرحله لازم است طرح اولیه الگو روی کاغذ کشیده شود و سپس با چسباندن آن روی ورق، فرایند برش کاری صورت گیرد.

    3. برش کاری

    در این بخش، به کمک اره مویی، مسیر الگو برش داده می شود.

    4. فرایند سمباده کشی

    در این قسمت، گوشه های نقره به کمک وسایل و ابزارآلات مناسب، سوهان کشی می شوند. این مرحله نیاز به تخصص خاصی ندارد، از این رو افراد مبتدی و تازه کار می توانند به راحتی آن را انجام دهند.

    5. پولیش کاری و آب کاری

    جواهرات نقره به منظور جلای بیشتر تحت فرایندی چون پولیش کاری و آب کاری قرار می گیرند.

    مهم ترین کاربردهای ساخت نقره

    بعد از اینکه آموزش ساخت نقره را فراگرفتید، لازم است مهم ترین کاربردهای آن ها را بررسی کنید

    • از آن در ساخت زیور آلات، سکه و وسایل تزئینی استفاده می شود.

    • سیلور سولفادیازین به عنوان کرم موضعی برای درمان سوختگی استفاده می شود که یک داروی ضد عفونت است.

    • نقره در بانداژها و پانسمان‌ها برای جلوگیری از گسترش عفونت‌ ها و همچنین در ژل ‌ها و پمادها برای خراش ‌ها و بریدگی ‌های جزئی استفاده می ‌شود.

    • نیترات نقره از دیرباز به عنوان قطره ای برای نوزادان تازه متولد شده برای جلوگیری از قرمزی چشم استفاده می شود.

    • نقره کلوئیدی برای تصفیه فیلترهای سرامیکی آب برای کمک به کشتن باکتری ها و عوامل بیماری زا و همچنین کمک به رساندن آب پاک به کشورهای در حال توسعه استفاده می شود.

    • فناوری پوشش نقره ای در کاتترهای فولی در اورولوژی برای جلوگیری از عفونت های مجاری ادراری ناشی از استفاده از کاتتر استفاده می شود.

    نکات مهم در تولید و ساخت نقره

    نرخ تولید و ساخت نقره بسته به نوع نقره مورد استفاده و هدفی که برای آن استفاده می شود می تواند به طور قابل توجهی متفاوت باشد. نقره برای مصارف مختلف صنعتی، پزشکی و تزئینی استفاده می شود.

    صنعتی: نقره معمولاً به عنوان کاتالیزور در فرآیندهای صنعتی مانند تولید مواد شیمیایی، دارویی و الکترونیک استفاده می شود. همچنین می توان از آن در آبکاری، لحیم کاری و تجهیزات الکتریکی استفاده کرد. بر اساس گزارش انجمن تجارت بین المللی نقره، میزان مصرف سالانه نقره در صنعت حدود 1500 تن بوده است.

    پزشکی: نقره به دلیل خاصیت ضد میکروبی در کاربردهای پزشکی مانند ایمپلنت های پزشکی و پانسمان زخم مورد استفاده قرار می گیرد. طبق بررسی جهانی نقره، میزان استفاده سالانه نقره برای کاربردهای پزشکی حدود 350 تن بود.

     

    تولید و ساخت نقره

     

    تزئینی: نقره در کاربردهای تزئینی مانند جواهرات و ظروف غذاخوری نیز کاربرد دارد. طبق بررسی جهانی نقره، میزان استفاده سالانه نقره برای کاربردهای تزئینی حدود ۱۰۰۰ تن بوده است.

    کشورهایی مانند پرو، لهستان، نروژ، کانادا و ایالات متحده پیشروان جهان در استخراج نقره هستند و مکزیک به عنوان کشوری با بیشترین تولید سالانه نقره عمل می کند. نقره نیز در بولیوی استخراج می شود.

    در اروپا، تمام نقره استخراج شده به شکل سنگ معدن سولفید سرب که به نام گالن نیز شناخته می شود، استخراج می شود. در استرالیا، معدن کانینگتون یکی از بزرگترین معادن جهان از نظر ذخایر نقره است.

    تعداد بسیار کمی از معادن در آمریکای شمالی نقره را به تنهایی استخراج می کنند در حالی که معادن ایالات متحده عمدتاً روی، سرب و مس را حفاری می کنند. ایالات متحده که در استخراج نقره پیشرو هستند آریزونا، مونتانا، نوادا و آیداهو هستند.

    رعایت 6 نکته ایمنی در آموزش ساخت نقره

    در آموزش ساخت نقره، بهتر است این نکات ایمنی را رعایت کنید:

    1. فضای بزرگ و مناسبی را برای کار خود مشخص کنید.

    2. به دلیل اینکه مکررا از مواد شیمیایی استفاده می کنید، لازم است تهویه مناسبی را برای محیط خود در نظر بگیرید.

    3. مجهز به ماسک، دستکش، عینک، چکمه و لباس کار مناسب باشید.

    4. قبل و بعد از کار خود از صحت وسایل کار اطمینان حاصل کنید.

    5. تعداد مناسبی از افراد را برای کار انتخاب کنید، محیط شما نباید خیلی شلوغ باشد.

    6. دقت و توجه در حین استفاده از وسایل ضروری است.

    مراحل استخراج نقره جهت ساخت آن

    نقره یک فلز انتقالی براق، نرم و سفید است که دارای بالاترین رسانایی الکتریکی در بین هر عنصری است. این فلز به طور طبیعی به شکل آزاد و بدون آلودگی خود (نقره بومی)، به صورت آلیاژی با طلا و سایر فلزات و در مواد معدنی مانند آرژانتیت و کلرارگیریت ظاهر می شود.

    این فلز که از دیرباز ارزشمند بوده است نه تنها به عنوان لوازم جانبی، بلکه در آینه ‌های تخصصی، پوشش ‌های پنجره ‌ها و در کاتالیز واکنش ‌های شیمیایی استفاده می ‌شود. از ترکیبات نقره در فیلم های عکاسی و اشعه ایکس نیز استفاده می شود. به طور کلی، نقره از سنگ معدن با استفاده از تکنیک مدرن شستشوی شیمیایی استخراج می شود.

    • معدن و فرآوری

    در آموزش ساخت نقره، باید بدانید که سنگ‌ های نقره‌ بردار به روش‌های روباز یا زیرزمینی استخراج و پس از آن خرد و آسیاب می ‌شوند. علیرغم وجود فناوری ‌های دیگر، این فلز از طریق فرآیندی استخراج می ‌شود که از گرانش برای شکستن و استخراج سنگ معدن آن از ذخایر بزرگ استفاده می ‌کند.

     

    استخراج نقره

     

    این روش استخراج نقره برای حذف سنگ معدن بسته به مشخصات فیزیکی سنگی که فلز را احاطه کرده است و همچنین شکل ذخایری که فلز در آن قرار دارد متفاوت است. رسوبات اغلب بلند و استوانه ای هستند و از این رو به آنها رگه می گویند. سنگ معدن نقره از مواد جامد ساخته شده است و همچنین در ماسه، شن و سایر ذخایر معدنی به صورت پولک یافت می شود.

    نقره اغلب همراه با فلز طلا استخراج می شود که با هم به شکل آلیاژی به نام الکتروم یافت می شوند. همچنین همراه با سایر عناصر به طور منظم استخراج می شود که شامل آرژانتیت، پیرارژیریت و سرارژیریت می شود و محصول نهایی را به نام نقره هورن تشکیل می دهد.

    نقره بیشتر به عنوان یک عنصر ثانویه همراه با سنگ معدن سرب، مس و روی وجود دارد، به همین دلیل نزدیک به 50 درصد از نقره استخراج شده امروزی هنگام فرآوری انواع دیگر سنگ معدن به دست می آید.

    • استخراج نقره

    اگرچه برخی از سنگ ‌ها حاوی نقره هستند، اما هیچ کدام از آنها نقره را به عنوان ماده اصلی تشکیل‌دهنده خود ندارند. یک سنگ معدنی متمایز ممکن است حاوی 0.085 درصد نقره، 0.5 درصد سرب، 0.5 درصد مس و 0.3 درصد آنتیموان باشد و پس از جداسازی فلوتاسیون، کنسانتره حاوی 1.7 درصد نقره، 10 تا 15 درصد سرب، 10 تا 15 درصد مس و 6 درصد آنتیموان باشد.

    • فرایند تصفیه

    فرآیندهای متالورژی اعمال شده برای کنسانتره معدنی حاوی نقره به این بستگی دارد که فلز اصلی مس، روی یا سرب باشد. در بیشتر موارد، سنگ معدن استخراج می‌شود و سپس با روش‌های مکانیکی یا گرانشی برای تغلیظ مواد معدنی و جداسازی آن‌ها از جرم مواد غیر معدنی، تصفیه می‌شود. سنگ معدن اصلی نقره آرژانتیت است و نقره از آرژانتیت با فرآیند هیدرومتالورژی استخراج می شود.

    سخن پایانی

    در آموزش ساخت نقره، باید انواع روش های طراحی و تولید را در نظر بگیرید تا بتوانید به راحتی نقره را استخراج کنید. می توانید از متخصصین و کارشناسان این حوزه که تخصص و دانش کافی در این حوزه را دارند، راهنمایی بخواهید.