<
Search
English
All Categories
    Menu Close
    Back to all

    بنکداری طلا

    امروزه طلا جزء مواد اولیه مورد ارزیابی در جهان است که استفاده از این فلز گران بها در طراحی و قالب بندی، باعث تنوع بسیار زیادی شده است. یکی از استراتژی‌های که از گذشته تا اکنون به کار می رود، سرمایه گذاری در طلا و سکه است که بین مردم شهرت یافته است.


    یکی از بهترین خرید ها برای بنکداران و مغازه‌داران خرید از عمده فرشی است. ازآنجا که سازندگان طلا فرصت توزیع تولیدات خود را میان طلافروشی ها ندارند این کار را به بنکداران محول می کنند. بنکدار می تواند طلا را به قیمت مناسب در هر گوشه ای از کشور به مشتری بفروشد. در بازار طلا بنکدار نقش مهمی دارد که در این مقاله بیشتر با این نقش آشنا می شویم.


    بنکدار چیست؟


    بنکداری همان عمده فروشی طلا می باشد. یعنی طلا در مقیاس های بزرگ از تولیدکننده خریداری کرده و به صورت عمده با قیمت پایین تر به طلا فروشان یا مشتری می فروشد. پس بنکدار در حقیقت یک واسطه است که محصول را به صورت عمده خریداری کرده و سپس به مشتری می‌فروشد. درواقع به چرخه بازار طلا کمک می کند.این کسب و کار دارای زوایا و پیچیدگی‌های زیادی می باشد. ولی درعین حال فعالیتی با درآمد خوب به شمار می‌آید.


    بنکداری های طلا واسطه میان تولیدی ها و فروشندگان جزئی محسوب گشته و به طور معمول با مصرف کننده سرو کار ندارد.بنکدار، کار خریدوفروش طلا را ساده تر می کند. عمده فروش با خرید طلا در مقیاس بالا تخفیف خوبی از تولیدکننده می گیرد. در آخر این واسطه گری بنکدار، باعث می شود که در نهایت قیمت عرضه طلا در بازار، به نفع مصرف کننده کاهش پیدا کند.بنکدار نه تنها قیمت طلا را بالا نمی برد بلکه منجر به کاهش قیمت تمام شده برای مصرف کننده خواهد شد.در کل ارتباط با تولیدی های قدرتمند و خوشنام، کلید موفقیت یک بنکدار است.


    ارزش طلا


    طلا یک فلز از دسته فلزات گران بها دارای رنگ سفید، زرد و طلایی است. این فلز نرم و شکل پذیری است این فلز در تماس با آب وهوا و زنگ زدگی پیدا نمی کند این فلز ارزشمند از معادن و طبیعت استخراج می شود. نقش و اهمیتی طلا بر اقتصاد، سیاست ، فرهنگ و در مجموع زندگی انسان غیر قابل انکار است.


    امروزه طلا یکی از مهم ترین موضوعات اقتصادی در جهان است این فلز گران بها سالهاست بر زندگی همه ما تأثیر می گذارد و نقش بزرگی در تعیین اقتصاد جهانی دارد. طلا به عنوان پشتوانه اصلی پول ملی کشور ما شناخته می شود. ارزش طلا دائما در حال نوسان است در حال حاضر نقش طلا در اقتصاد جهان بسیار حیاتی و تعیین کننده است و بازار طلا یکی از مهم ترین بازارهای جهانی به حساب می آید.

    بنکداری طلا چگونه شغلی است؟


    بنکدار نقش مفیدی در بازار طلا دارد. زیرا اغلب تولیدکنندگان توانایی کافی برای ارتباط گرفتن با بازار ندارند از طرفی دیگر خرده فروشان به تولیدکنندگان دسترسی نداشته و توانایی خرید به صورت عمده را هم ندارند. بنابراین واسطه گری بنکدار یک پل مهم بین تولیدکننده و فر فروشنده محسوب می شود.


    بنکدار باید شناخته شده و مورد اطمینان هر دو طرف یعنی تولیدکننده و خرده فروش باشد. پس بنکداری به هیچ وجه کار ساده ای نیست و به سختی می توان به این شغل رسید.البته باید به این نکته توجه کنیم که بنکداری طلا نیاز به تجربه کافی برای موفق شدن دارد. یک بنکدار موفق، بازار هدف خود را به خوبی شناسایی می کند. فردی که قصد دارد بنکداری دارد لازم است قبل از شروع فعالیت خود تجربه و تخصص دانش کافی را داشته یا کسب نماید. مورد دیگری که اهمیت دارد حفظ و نگهداری دسته فاکتورها یا اسناد امضا شده است.

     

    بنکداری طلا چگونه شغلی است؟


    آگاهی بنکدار به بازار


    بنکدار طلا هم با تولیدکننده و هم با خرده فروشان ارتباط دارد و همین امر باعث می شود تا بنکدار طلا و جواهر، تسلط خوبی روی بازار پیدا کند. این افراد هم نسبت به میزان تولیدی طلا و قیمت نهایی، هم در مورد تقاضای بازار اطلاعات خوبی دارند. اگاهی خوب بنکداران از عرضه و تقاضا باعث کنترل بازار می شود. بنابراین بنکداران بایستی اطلاعات کاملی از مقوله های زیر داشته باشد تا موفق باشد.


    ۰شناخت کامل عیارهای طلای
    ۰آشنايی با تفاوت وزن و مقیاسهای طلا در داخل و خارج از کشور
    ۰شناخت سکه های طلا و انواع سنگهای قیمتی
    ۰تسلط کامل بر علوم حسابداری و تکنیک های محاسبه طلا
    ۰اطلاعات کافی در مورد آلیاژهای طلا، پلاتین ونقره
    ۰توانایی‌ تشخیص عیارسنجی طلا، پلاتین و نقره


    سرمایه بالای بنکدار


    در شغل بنکداری یا عمده فروشی، باید سرمایه زیادی وارد کنید. چون خریدارانی که مشتری شما می شوند، توقع ارائه طلاهای متنوع را دارند. بنابراین سرمایه گذاری زیادی را باید در این زمینه دخیل کنید. تا بتوانید رضایت مشتریان خود را جلب نمایید و سود مطلوبی را نصیب خود کنید.


    البته باید به رضایت تولیدکنندگان نیز توجه داشته باشید یعنی طلا را در تعداد و حجم بالا خریداری کنید که در صورت، هم بهای حمل ونقل کالاها پایین تر می آيد و هم تولیدکنندگان میل بیشتری برای همکاری با شما پیدا می کنند.


    با داشتن سرمایه مورد نیاز، می توان با زمان بندی مناسب و با توجه به نیاز بازار سود زیادی را از شغل بنکداری به دست آورد. و همچنین به اعتبار و جایگاه های بالایی در این حوزه دست پیدا کرد.
    البته در میان چالشهای شغل بنکداری داشتن سرمای بالا به نظر مهم تر از سایر موارد است.


    مزایای شغل بنکداری طلا


    سود بالا: سود بالا درواقع از اساسی ترین مزیت های این شغل به حساب می آید. چون حجم خرید کسانی که در این حوزه فعالیت دارند زیاد است. پس می توانند تخفیف مطلوبی را از تولیدکنندگان طلا دریافت کنند، بنابراین درصد تخفیف خود برای مشتریان و خرده فروشان طلا را نیز پایین می آورند و به نسبت دیگران درصد سود مناسب تری را از آن خود می نماید.

     

    مزایای شغل بنکداری طلا


    در واقع این گونه خرید وفروش، در نهایت به دو سر سود ختم می شود زیرا تولیدکنندگان طلا و بنکداران به صورت یکسانی از این فروش سود می برند و از عملکرد خود رضایت کافی را خواهند داشت.
    معمولا سود فروشندگان بنکدار۲۰ درصد تا ۳۰ درصد از اجرت هر یک گرم طلا می باشد. پس بنکدار بسته به شناخت بازار و روش های ترید طلا می تواند درآمد خوبی داشته باشد.


    تسهیل فروش بالا: بنکداران برای تولیدکنندگان این امکان را به وجود می آورند که با طلافروشان سراسر کشور ارتباط داشته باشند و بتوانند به راحتی محصولات خود را به فروش برسانند. بنابراین یک بنکدار به عنوان واسطه بین تولید و مصرف با کمترین هزینه، معاملات را تسهیل می‌کند.


    اطلاعات بازار: داشتن ارتباط های زیاد بانکداران،اطلاعات زیادی در زمینه شرایط رقبا و بازار، در اختیار آن‌ها قرار می دهد که مانند یک رسانه خبری به گوش تولیدکنندگان و خرده فروشان می رساند.
    بهبود عملیات فروش: بنکداران یا همان عمده فروشان ایده های تخصصی خود را در زمینه تولید و استفاده از سيستم‌های حسابداری و کنترل به خرده فروشان می دهند و تقاضای خرده فروشان و را به تولیدکنندگان می دهند و به همین طریق عملیات فروش بهبود می یابد.


    تفاوت بنکدار طلا و خرده فروش


    امروزه به واسطه توسعه و رشد تکنولوژی در کسب وکارها، فعالیتهای اقتصادی افراد جامعه نیز رو به افزایش است و به همین دلیل خرده فروشی و عمده فروشی اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
    واژه عمده فروشی به معنای فروش در حجم های بزرگ و خرده فروشی به معنای فروش طلا در مقادیر کم است.

    خرده فروشی و بنکداری هر دو قسمتی ه زنجیره فروش بازار طلا را تشکیل می دهند. هنگامی که طلا تولید می شود مقادیر زیادی از آن به بنکداران فروخته می شود که بیشتر عمده فروشان، طلا را در اختیار خرده فروشان که در نهایت با مشتریان نهایی در ارتباط هستند می فروشند.


    تفاوت خرده فروشی و عمده فروشی در مدل کسب و کار آنها است. بنکداران طلا تمرکزشان بیشتر روی کسب و کار خرده فروشان می باشد به طوری که خرده فروشان بر مصرف کنندگان طلا متمرکز هستند.
    بنکداران طلا، سود خود را به صورت درصدی به قدرت ساخت اضافه می کنند و بسته به نوع ساخت متفاوت است. خرده فروشان طلا را از بنکدار خریداری کرده و به صورت تک به دست مشتری می رسانند.
    عمده فروشی یا بنکدار با حق العمل کارهایی که طلای ساخته را از سازندگان گرفته و به خرده فروشان می فروشد. در بنکدار تنوع محصولات کم است در حالی که در خرده فروشان از تنوع زیاد طلا برخوردار است.

     

    تفاوت بنکدار طلا و خرده فروش


    سخن آخر


    امیدواریم تا اینجا به اصطلاح بنکداری طلا آشنایی پیدا کرده و همان طورکه گفته شد مفهوم بنکداری همان عمده فروشی است یعنی کسی که محصول را به صورت عمده از تولیدکننده خریداری کرده و سپس به خرده فروشان می فروشد. در حقیقت بنکدار طلا، در توزیع طلا در بازار نقش مهمی دارد و به عنوان یک واسطگر مهم در بازار طلا به حساب می آید. بنکدار کمک می کند تا چرخه بازار طلا بهتر چرخیده و قیمت نهایی طلا برای مصرف کنندگان کمتر شود. یک بنکدار موفق باید به خوبی بر بازار و افراد فعال در آن شناخت کافی داشته باشد تا نبض بازار را در دست گیرد.