<
search
ترکی
All Categories
    Menu Close
    Back to all

    بنکداری نقره

    بنکداری نقره

    بنکداری نقره

    بنکداری به معنای خرید کالا در حجم وسیعی از تولید کننده می باشد و سپس آن را به خرده فروشان و مشتریان در حجم های عمده و با مبالغ پایینی می فروشند. در واقع می توان گفت شغل بنکداری نوعی واسطه گری است. عمده فروش تولید کننده به شمار نمی رود و در نهایت با مشتریان رابطه ای ندارد، مگر اینکه خود بنکدار بخواهد به وسیله میزان سرمایه ای که دارد در بخش تولیدی سرمایه گذاری کند و کالا ها را عرضه کند. 

     

    در این مقاله می خواهیم با شما در رابطه با بنکداری نقره صحبت کنیم پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

     

    فرق میان بنکداری نقره و خره فروشی نقره:

     

    میان بنکداری و خرده فروشی نقره فرق های زیادی وجود دارند که عبارتند از:

    • بنکدار ها برای فروش کالا های خود نیازی ندارند که آن ها را تبلیغ کنند و یا ترویج دهند و شرایط حاکم بر جو بازار برای آن ها زیاد اهمیتی ندارد.

    • در میزان معامله ها  وسعت زمینه های عملکردی با یکدیگر تفاوت های زیادی دارند. بنکداران با توجه به میزان ارتباطات و حجم سرمایه بالایی که دارند می توانند در هر حوزه ای اقدام به خرید و فروش کالا نمایند. 

    • سومین فرق میان بنکداران و خرده فروشان نقره مربوط به شیوه دریافت مالیات از طرف دولت می باشد. با توجه به قوانین و شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه این دو از لحاظ نوع محاسبه مالیات بر درآمد در گروه های مجزایی نسبت به یکدیگر قرار می گیرند.

     

    سهولت در روند فروش نقره به وسیله بنک داران:

     

    اگر قرار باشد که تولید کننده به صورت مستقیم با خرده فروشان ارتباط برقرار کند و به صورت جدا به هر کدام نقره بفروشد عملیات فروش نقره کار چندان راحتی نخواهد بود و بسیار پر زحمت و هزینه بر می شود. از طرفی شاید تولید کننده برای فروش نقره به صورت خرده فروشی وقت کافی نداشته باشد، اینجا است که نقش بنکداری نقره حائز اهمیت می شود. وظیفه بنکداران این است که از تولید کنندگان به صورت عمده خرید می کنند و به صورت خرده و جزئی آن را به خرده فروشان مختلف می فروشند و بدین ترتیب خرید و فروش نقره به سهولت انجام می پذیرد.

     

    فعالیت بنکداران نقره هرگز از لحاظ اقتصادی کاذب نمی باشد ودر واقع می توان گفت تمامی بنکداران نقره این امکان را در اختیار تولید کنندگان نقره قرار می دهند که با صرف هزینه ای جزئی با شرکت های کوچک تولیدی در کل کشور پل ارتباطی برقرار کنند. بنکداران نقره از طریق ارتباطات بسیار قوی که دارند می توانند امکاناتی را برای تولید کنندگان نقره حتی در دور افتاده ترین نقطه کشور جهت عرضه کالایی که دارند در حجم بالا فراهم می کنند. 

     

    یک بنکدار نقره با توجه به میزان سرمایه ای که در اختیار دارد، میزان ارتباطات و قدرت حفظ این روابط می تواند کالای خود را خریداری کند. بنکدار نقره می تواند نیاز های بازار را در حد زیادی برطرف کند و به طور قطع اگر فروشنده و یا مصرف کننده ناچار بودند  مستقیما در صدد رفع نیاز هایشان بر بیایند شرایط بسیار بد و آشفته ای بر جو بازار حاکم می شد.

     

    خرید در حجم بالا:

     

    بنکدار نقره قادر است که کالای مورد نظر خود را در حجم بالایی خریداری کند و در مقادیر کوچکی آن را بفروشد. بنکدار بر روی حجم خرید انبوه کالا به خرده فروش و مصرف کننده نهایی تخفیف خوبی می دهد و همین امر موجب می شود که از لحاظ قیمت به نفع  آنها تمام شود. از طرفی بنکدار نقره برای ادامه حیات هر دو گروه تولید کننده و خرده فروش آن ها را تامین مالی می کند.

     

    در واقع به مشتریان آنها به صورت خرید نقره پیش و نقدی اعتبار مالی می دهد و از طرفی به تولید کنندگان تقاضا های زود هنگامی می دهد تا در صورتی که بتوانند صورت حساب خود را در زمان مقرر و تعیین شده تسویه نمایند آن ها را تامین مالی کند. 

     

     فرق میان بنکداری نقره و خره فروشی نقره

     

    ریسک پذیری بنکداری: 

     

    بنکدارای نقره چون به نام خود کالا را خریداری می کنند متحمل ریسک ها و خطرات زیادی می شوند و دیگر ریسک هایی همچون مرجوع شدن کالا، فروش نرفتن آن و غیره گریبان گیر تولید کننده و خرد فروشان نخواهد بود. بنکدار نقره می تواند در عرضه محصولات مستقیما دخالت داشته باشد هرچند غیر مستقیم هم می تواند در چرخه تولید دارای مزایای فراوانی باشد. 

     

    اطلاع رسانی بنکداران:

     

    از مهمترین مزایای بنکداری اطلاع رسانی می باشد. به واسطه شغل بنکداری این افراد دارای روابط تجاری زیادی هستند و می توانند هم چون یک رسانه خبری اطلاعات مفید و مهمی را در اختیار تولید کنندگان و خرده فروشان نقره قرار دهند و این اطلاعات می تواند در رابطه با رقیبان و شرایط و اوضاع بازار باشد. 

     

    بنکداران معولا دارای ایده های تخصصی و خلاقانه ای در رابطه با شیوه تولید کالا هستند و با بکارگیری آن ها در سیستم های حسابداری و کنترل پرسنل خرده فروشان، می توانند در بهبود کارآیی و عملکرد آن ها تاثیر بسزایی داشته باشند. 

     

    اگر تولید کننده مستقیما و به صورت خرده و در مقادیر کم به خرده فرشان نقره بفروشد موجب خواهد شد که قیمت نقره عرضه شده در بازار تا حد بالایی افزایش پیدا کند. بنابراین بنکداران نقره را در حجم بالایی خریداری می کنند و با تخفیفات خوبی از تولید کننده دریافت می کنند. بنکداران از طریق واسطه گری کاری می کنند که قیمت نقره عرضه شده در بازار تا حد زیادی به نفع مصرف کنندگان کاهش یابد. 

     

    چون بنکداران نقره هم با تولید کنندگان و هم با خرده فروشان رابطه دارند، در نتیجه از اوضاع بازار به خوبی باخبرند. از طرفی در رابطه با میزان تولید و قیمت استخراج اطلاعات مفیدی در دست دارند و در رابطه با میزان تقاضای بازار  و میزان عرضه نقره با آگاهی بالایی که دارند می توانند شرایط بازار را به خوبی کنترل کنند. 

     

    درآمد بنکداری نقره:

     

    شاید عنوان و وضعیت کار بنکداری نقره جذاب به نظر برسد و شما را کمی وسوسه کند اما هیچ فردی نمی تواند بی زحمت و بدون داشتن تجربه به راحتی بنکدار شود. بنکداران نقره چندین سال در  این زمینه فعالیت کرده اند و با تمام زیر و بم های این کار آشنا شده اند، تا توانایی بنکداری را کسب کرده اند و در این زمینه حاذق و با تجربه شده اند. هم چنین بنکداران از شریط موجود بر جو بازار اطلاعات کافی دارند و با تولید کنندگان، خرده فروشان و کانال های عرضه کننده  با مصرف کنندگان زیادی در ارتباط هستند.

     

    داشتن اعتبار و شناخت از بنکدار به سادگی فراهم نمی شود و فرد بنکدار باید سالهای زیادی در این زمینه فعالیت کند تا بتواند به جایگاه خوبی در بازار دست یابد. درآمد بنکداری نقره به کارمزد ساخت طلا افزوده می شود. این درصد اضافه در هر بنکداری فرق می کند. اجرت ساخت هر گرم نقره به نوع ساخت، قیمت روز نقره و سایر موارد بستگی دارد. 

     

    مراحلی که یک بنکدار نقره باید طی کند:

     

    بازار دارای پیچیدگی های خاص خودش می باشد. بازار نقره نسبت به بازار های دیگر اندکی پیچیده تر است و نمی توان برای کار در بازار نقره هرگز روند ثابتی را طی کرد. ولی در حالت کلی روند های مشخصی وجود دارند که برای افراد مبتدی آشنایی با آن ها خالی از لطف نمی باشد. یک بنکدار نقره باید قبل از هر چیزی توانایی ارتباط بر قرار کردن با تولید کنندگان نقره را داشته باشد. سپس باید شناخت صحیحی از محصولاتی که قصد فروششان را دارد داشته باشد.

     

    این محصولات باید به درستی نگهداری شوند و سپس اقدام به عرضه آن به خرده فروشان کند. باید میان خرده فروشان و مصرف کنندگان ارتباطی را تعیین نماید. از مهمترین مراحل عرضه محصول تبلیغات مناسب و یا بازار یابی حرفه ای برای محصول است. اگر برای تمامی این مراحل بتوان هزینه هایی را از ابتدای کار تعین کرد می توان برای کسب درآمد یک نقشه راه عالی را در نظر گرفت. 

     

    فرق میان بنکداری نقره و خره فروشی نقره

     

    بازاریابی بنکدار نقره:

     

    بنکدار باید از مشتریان خوب شناخت خوبی داشته باشد. خریداران نقره در برخی مواقع خرده فروشان می باشند و به این نوع کانال عرضه محصول تجارت B2B گفته می شود و در برخی مواقع خریداران محصول، مصرف کنندگان و بدون حضور واسطه ای در این میان می باشند که به این نوع تجارت B2C گفته می شود. البته روش دوم تجارت یعنی عرضه محصول به مصرف کنندگان و بدون حضور واسطه گران در حال حاضر طرفداران بیشتری دارد و بیشتر  مورد توجه قرار گرفته است. 

     

    در هنگام فروش به صورت مستقیم باید امر تبلیغات و بازاریابی را به صورت حرفه ای انجام داد. فروش های آنلاین برای جذب نمودن مشتری دارای روش ها و استراتژی های مخصوص به خود هستند که بنکداران باید با  آنها آشنا باشند تا به پیشرفت کسب و کار خود کمک کنند به این ترتیب تمامی مشتریان بالقوه بنکداران با شناخت کافی از آن ها و محصولاتشان به مشتریان بالفعل تبدیل خواهند شد. 

     

    نتیجه گیری:

     

    به طور کلی بنکداری نقره به خرید کردن کالا در حجم انبوه از تولید کننده و عرضه نمودن  آن به مشتریان و یا خرده فروشان نقره به صور عمده و با قیمت کمی گفته می شود. در واقع می توان گفت که بنکداران نقش واسطه گران اصلی میان تولید کنندگان و خرده فروشان را ایفا می کنند. نقش بنکدار به هیچ عنوان کاذب نیست، بلکه از فواید و مزایای زیادی برخوردار است. 

     

    به این خاطر که بسیاری از تولید کنندگان توانایی ارتباط برقرار کردن با بازاریان را ندارند از طرفی نمی توانند برای فروش زمان و انرژی کافی بگذارند، خرده فروشان دارای مشتریان خاص خود هستند و می توانند حجم مشخصی از کالای عرضه شده را به مصرف کنندگان بفروشند و چون این دو گروه تولید کنندگان و خرده فروشان به طور معمول به یکدیگر دسترسی ندارند، نقش بنکداری دارای اهمیت است و بنکداران از طریق واسطه شدن میان این دوگروه یک پل ارتباطی مهم را ایجاد می کنند.

     

     به این ترتیب به وسیله بنکداران قیمت نقره افزایش پیدا نخواهد کرد و حتی به کاهش یافتن قیمت نقره و صرف هزینه کمتر از سوی مصرف کننده هم منجر خواهد شد.

    کافه سیلور کلیه محصولات نقره خام (شمش نقره و ساچمه نقره) و ساخته شده به صورت عمده و تک فروش عرضه میشود.

    همچنین سنگهای قیمتی مانند موزانایت به صورت عمده و تک فروش عرضه میشود.