<
search
ترکی
All Categories
    Menu Close
    Back to all

    عمده فروشی رکاب نقره

    عمده فروشان نقره، هر جنسی را به صورت عمده از تولید کنندگان تهیه و خریداری می نمایند و به خرده فروشان می فروشند. محصولات نقره در این روش در حجم بالاتری به فروش می روند و در عین حال حاشیه سود بالاتری برای مشتریان خواهد داشت. هر چند این شیوه فروش هم دارای مزایا و معایب مختص به خودش می باشد. فروش عمده رکاب نقره به تمامی خرده فروشان، فروشگاه های نقره، بازرگانان، کاسبان حرفه ای و سایر عمده فروشان انجام می گیرد.

     

    به طور معمول، هر گاه حجمی از نقره را به هر شخصی به جزء مصرف کننده بفروشید به  آن عمده فروشی نقره گفته می شود. عمده فروشان دارای هدف های تجاری خاصی نیستند. معاملاتی که این افراد نجام می دهند در مقادیر و حجم بالایی صورت می گیرد. از طرفی عمده فروشان، میان تولید کنندگان و تامین کنندگان ارتباط برقرار  می کنند. 

     

    عمده فروشان نقره، قطعات مختلف نقره ها را به یکدیگر مونتاژ می کنند و بعد از مرتب نمودن، آن ها را در درجات مختلف بر حسب خصوصیات فیزیکی که دارند دسته بندی می کنند. هنگامی که زیورآلات نقره به صورت فله دسته بندی شدند، به بخش های کوچکتری تقسیم بندی می شوند. هر نوع عمده فروشی کالای مورد نیاز خود را از بخش مستقل و مخصوص به خود دریافت می کند. 

     

    به عنوان مثال عمده فروشان مواد غذایی به بازار های مخصوص مواد غذایی می روند و کالا های مورد نیاز خود را در تیراژ بالا خریداری می کنند. بنابراین این افراد با بازار های عرضه کننده محصول ارتباط نزدیک تری دارند و همگی در بازار های مخصوصی، به خرید و فروش محصولات خود می پردازند. 

     

    اما توزیع نقره به معنای عمده فروشی نیست. عمده فروشان، همگی از توزیع کنندگان محسوب می شوند. در واقع می توان گفت کسانی که کار خرده فروشی و تولید محصول را به عهده دارند، به عملیات توزیع برای عمده فروشان نیز می پردازند. فرق بین خرده فروشان و عمده فروشان در این است که خرده فروش، محصول را به مصرف کنندگان نهایی می دهند، ولی عمده فروشان معاملات خود را در حجم بالاتری انجام می دهند. 

     

    وظیفه عمده فروشان نقره:

     

    عمده فروشی؛ به فروش انواع محصولات و خدمات به خرده فروشان فروشگاهی و غیر فروشگاهی گفته می شود که قصد فروش مجدد محصول و یا مصرف آن را دارند. عمده فروشی با خرده فرشی دارای تفاوت هایی می باشد. در عمده فروشی، بیشتر مشتریان تجاری در داد و ستد وجود دارند، اما در خرده فروشی بیشتر داد و ستد با مصرف کنندگان نهایی صورت می گیرد.

     

    عمده فروشان معمولا خود را درگیر تبلیغات و اهداف پیشبردی برای فروش محصولتشان نمی کنند. این افراد دارای حجم معاملات بیشتر و مناطق بزرگتری برای انجام عملیات خود هستند. قوانین و مقررات مربوط به عمده فروشان با خرده فروشان فرق می کنند و نرخ مالیات برای هر دو گروه به صورت جداگانه ای محاسبه می گردد. عمده فروشان؛ کالاهایی که نیاز دارند را از تولید کنندگان به صورت مستقیم تهیه می کنند و سپس کالاهای خریداری شده خود را به خرده فروشان می فروشند. 

     

    هر چند مشتریان عمده فرشان، شامل مصرف کنندگان و عمده فروشان دیگر نیز می شوند. دلیل اینکه تولید کنندگان از طریق عمده فروشان کالای خود را به دست مصرف کنندگان می رسانند و به صورت مستقیم به فروش محصول نمی پردازند، این است که عمده فروشان در زمینه فروش کالا های ایشان دارای تبحر و مهارت بیشتری می باشند. 

     

    فعالیت هایی که عمدتا عمده فروشان بر عهده دارند عبارتند از:

     

    • فروش و انجام عملیات پیشبردی: عمده فروشان به تولید کنندگان کمک می کنند که کالا های خود را با قیمت بسیار پایین تری به دست مصرف کنندگان برسانند. عمده فروشان با خریداران زیادی در ارتباط هستند، هم چنین مشتریان حقیقی به عمده فروشان نسبت به تولید کنندگان اعتماد بیشتری دارند.

    • ترکیب و جور نمودن کالا: عمده فروشان؛ اقلام مختلف را انتخاب و خریداری می کنند و آن را با محصولات مورد نیاز مشتریان ترکیب و جور می نمایند. در این صورت مصرف کنندگان به نحو راحت تری می توانند به محصولات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند. 

    • عمده فروشان انواع محصولات را در حجم بالایی خریداری می کنند و در بخش های کوچک تری به مصرف کنندگان می فروشند، بنابراین مانع از اتلاف پول توسط مصرف کنندگان می شود. هم چنین عمده فروشان حجم زیادی از محصول را در انبار های خود جمع آوری کرده اند، در نتیجه هزینه موجودی کالا برای فروشندگان و مشتریان پایین می آید. 

    • حمل و نقل و دسترسی کالا از عمده فروشان به مصرف کنندگان با سرعت بیشتری صورت می گیرد.

    • در برخی مواقع و در صورت نیاز، عمده فروشان محصولات را به صورت نسیه به مشتریان می فروشند. در این میان سفارش قبل از موعد و پرداخت به موقع، به فروشندگان از نظر مالی کمک بسزایی می کند. 

    • عمده فروشان غالبا افرادی ریسک پذیرند؛ چرا که مسئولیت مالکیت کالا را بر عهده می گیرند. بنابراین ریسک هر خطری هم چون دزیده شدن کالا، خراب و فاسد شدن آن و غیره را می پذیرند. 

    • عمده فروشان اطلاعات لازم را در رابطه با رقیبان، محصولات جدید و تغییر نرخ بازار به مشتریان و فروشندگان خود انتقال می دهند. 

    • عمده فروشان به خرده فروشان کمک می کنند که پرسنل و کارشناسان فروش خود را آموزش دهند. نحوه نمایش دادن محصولات، جلوه ظاهری فروشگاه نقره و فرآیند های محاسباتی و حسابداری، خدماتی است که عمده فروشان در اختیار خرده فروشان قرار می دهند. 

     

    وظیفه عمده فروشان نقره

     

    عمده فروشی نقره:

     

    عمده فروشی نقره به انواع مختلفی تقسیم می شوند که عبارتند از: 

    • عمده فروشی تجاری نقره: به واحد های تجاری گفته می شود، که به عمده فروشان تجاری هیچ گونه وابستگی ندارند. عمده فروشان در این حالت، مالکیت کلیه محصولاتی که معامله می شوند را بر عهده دارند. بخش بزرگی از عمده فروشان بدین شکل فعالیت می کنند. تقریبا می توان گفت حدود 50 درصد از عمده فروشان بدین صورت می باشند. این نوع عمده فروشی به دو دسته خدمات کامل و محدود تقسیم می شود.

     

    خدمات کامل مربط به عمده فروشانی از نقره می شود که  به خریداران نقره خدمات کاملی را عرضه می کنند؛ هم چون خرید کالا، برخورداری از کارشناسان فروش، فروش به صورت اعتباری، تحویل محصول و خدمات مدیریتی. این خدمات را معمولا تاجران عمده فروش و یا توزیع کنندگان صنعتی انجام می دهند. 

     

    • دلالان و کارگزاران نقره: دلالان و کارگزاران، مالک نقره نیستند و تنها مسئولیت انجام برخی از امور به آن ها واگذار شده است. دلالان نقره کمک می کنند که عملیات خرید و فروش نقره، به سهولت انجام شود. در ازای ارائه خدمات، این افراد حق الزحمه خود را دریافت می کنند. این افراد در تشخیص نوع محصول و مشتری داری مهارت و تخصص کافی هستند. 

     

    کارگزاران وظیفه ارائه محصولات از تعدادی تولید کننده را بر عهده دارند. این تولید کنندگان ممکن است که دارای خط تولید های مشابهی نباشند. کارگزاران باید با هر تولید کننده یک قرارداد مجزا ببندند و قیمت فروش، منطقه فعالیت، طریقه سفارش کالا و غیره را در این قرارداد ها مشخص کنند.

     

    • دفاتر فروش تولید کنندگان نقره: در این نوع روش عمده فروشی، دفاتر و شعبه هایی جهت فروش نقره وجود دارند. حدود 31 درصد از عمده فروشان بدین صورت فعالیت می کنند. دفاتر فروش بر کنترل بهتر موجودی محصول، فروش و روش های تبلیغاتی نظارت می کنند. این شعبات دارای اجناس لازم برای فروش می باشند، اما دفاتر فروش این گونه نیستند. 

     

    فروش رکاب انگشتر:

     

    رکاب انگشتر، از مهمترین بخش های فروش این محصول می باشد. رکاب هایی که دارای طرح خاصی نیستند، حتی اگر به سنگ های قیمتی هم مزین شده باشند به هیچ عنوان جلوه خوبی نخواهند داشت. رکاب های انگشتر نقره دارای طرح ها و مدل های مختلفی هستند. رکاب های انگشتر نقره، با توجه به طرح مورد نظر کاربران، سیاه قلم و نوع چکش زنی روی بدنه آن ها دارای قیمت های مختلفی می باشند.

     

     برای اینکه کاری زیباتر ایجاد شود برای ساخت رکاب انگشتر نقره از آینه کاری و شبکه کاری هم استفاده می کنند. به کمک قلم زنی و چکش زنی، می توان طرح و نقوش مختلفی را بر روی رکاب انگشتر نقره پیاده نمود. قلم زنی؛ که اساتید مجرب بر روی رکاب نقره انجام می دهند به دو روش زیر صورت می گیرد:

     

    • قلم زنی به روش برجسته

    • قلم زنی به روش فرو رفته

     

    قلم زنی به حرفه ای اطلاق می شود؛ که تنها توسط افراد ماهر و با تجربه انجام می شود. طرح های خاص و سنتی به روش قلم زنی بر روی رکاب نقره قابل اجرا می باشند و بر روی قیمت اصلی انگشتر، تاثیر زیادی می گذارند. قلم زنی نیاز به صرف زمان زیادی دارد و در تعیین قیمت اصلی و خرید و فروش محصول موثر است.

     

    روش سیاه قلم از دیگر روش های حکاکی بر روی رکاب انگشتر است. برای این که طرح و نقوش خاص بر روی رکاب انگشتر راحت تر مشاهده شوند از تراشه سیاه قلم استفاده می کنند. بنا به سلیقه و سفارش مشتریان، حکاکی های سیاه قلم، بر روی رکاب نقره به کار گرفته می شوند. 

     

    تاثیر نوع رکاب بر روی قیمت انگشتر:

     

    رکاب مدل اشکی، رکابی بسیار خاص و منحصر به فرد است. افراد هنرمند، بیشتر طالب این طرح برای رکاب انگشتر هستند و توسط تیغه های اره، برش کاری رکاب اشکی صورت می گیرد. رکاب جواهری، برای این مورد استفاده قرار می گیرد که سنگ زینتی و جواهرات به کار رفته بر روی پایه انگشتر، بیشتر دیده شوند. معمولا استاد کار های زنجانی از این نوع رکاب برای ساخت انگشتر های مردانه به وفور استفاده می کنند. 

     

    رکاب مدل خورشیدی، همانند رکاب فیلی است و از سنگ های قیمتی بزرگ برای این نوع انگشتر ها استفاده می کنند. رکاب شیاری هم شباهت زیادی به رکاب خورشیدی و فیلی دارد. استاد کار های آذربایجانی معمولا اقدام به ساخت چنین رکابی می نمایند. سایر رکاب های نقره شامل رکاب شکوفه، رکاب هشت ترک، رکاب ناودانی و غیره می باشد. تمامی این رکاب ها دست ساز بوده و به شیوه سنتی، طراحی و ساخته می شوند. 

     

    فروش رکاب انگشتر

     

    رکاب انگشتر مردانه ساده:

     

    انگشتر ها از جمله زیور آلاتی هستند که برای ساخت آن ها از طرح های جذاب و زیبایی بهره می گیرند. می توان گفت، نوع طراحی های به کار رفته بر  روی رکاب انگشتر زنانه با مردانه متفاوت است. بیشتر رکاب های انگشتر از جنس نقره هستند که از سطح کیفی بالایی برخوردار می باشند. تعیین جنس و نوع رکاب؛ کاملا متناسب با سلیقه مشتری صورت می گیرد، حتی انتخاب سنگ و ابعاد سنگ قیمتی برای رکاب دارای انواع مختلفی هستند. 

     

    رکاب انگشتر، باید به گونه طراحی و ساخته شود که با نگین ، مدل تراش، طرح و نقوش آن هم خوانی داشته باشد. رکاب های دست ساز، به طور معمول دارای نگین های قیمتی و با ارزشی هستند. بسیاری از افراد خواهان ساخت انگشتری با یک رکاب  و نگین ساده هستند. در هنگام خرید انگشتر مردانه بهتر است که به رنگ پوست خود توجه کنید، مطابقت رنگ انگشتر با رنگ پوست شما، بر زیبایی آن می افزاید. 

     

    سخن پایانی:

     

    در این مقاله در رابطه با انواع رکاب های انگشتر نقره هم چون اشکی، خورشیدی، فیلی، شیاری و غیره و فروش عمده آن توسط عمده فروشان صحبت کردیم. در خرید و فروش عمده رکاب انگشتر، انواع رکاب های نقره به راحتی و با قیمت مناسب تری در اختیار مصرف کنندگان نهایی قرار می گیرند. در عمده فروشی حجم بالایی از رکاب نقره خریداری می شود و مشتریان می توانند به روش های مختلفی که در این مقاله بیان کردیم آن را از عمده فروشان نقره تهیه و خریداری کنند.