<
search
اردو
All Categories
    Menu Close

    خرید شمش نقره

     

    Back to all

    نحوه انتخاب و خرید انواع پابند نقره

    پابند یکی از زیورآلات مورد علاقه ی خانم ها است که تقریبا همه ی آن ها دوست دارند از آن استفاده کنند. پابندها در انواع و اقسام مختلف صیقلی و طرح دار، ساده و پیچیده و غیره در بازار وجود دارند و از این لحاظ خانم های عزیز این امکان را دارند که مطابق سلیقه ی خودشان هر نوعی را که دوست دارند، انتخاب کنند.

    از قدیم الایام تا به امروز خانم‌ها علاقه‌ی زیادی به استفاده از انواع زیورآلات طلا و نقره داشته اند. یکی از این اکسسوری‌های مهم و در عین حال جذاب، پابند می‌باشد. به گونه‌ای که گذشتگان ما از خلخال بهره می‌برده اند. واژه‌ی خلخال همان پابند امروزی می‌باشد، بیشتر جنس به کار رفته در این پابندها نقره بوده، علت این امر هم بالا بودن قیمت طلا و نایاب بودن آن نسبت به نقره بوده است. به دلیل اهمیتی که این اکسسوری در زیبایی و جذابیت پای خانم‌ها دارد، مطلب پیش رو در مورد پابند نقره جمع‌آوری شده است تا به شما اطلاعات تکمیلی در حوزه‌ی خرید پابند‌نقره ارائه دهد.

    اگر می‌خواهید که ظاهری متفاوت و در عین حال زیبا داشته باشید حتما خرید پابند نقره را به شما پیشنهاد می‌کنیم. با توجه به تنوع بالای انواع پابند طلا و پابند نقره موجود در بازار، انتخاب تا حدودی سخت شده است و باید در مورد جنس نقره اطلاعاتی داشته باشید تا محصولی باکیفیت و مقرون به صرفه‌ای را خریداری کنید. ما در این مطلب از کافه سیلور که برای شما آماده کرده‌ایم تا همه‌ی نکات مهم و ضروری که هنگام خرید پابند نقره لازم است به آنها توجه نمایید را به شما آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.

     تاریخچه استفاده از پابند:

     بر طبق شواهد به دست آمده استفاده از پابند به زمان باستان برمی‌گردد، در زمان حفاری قبرهای کهنه اولین پابندها در آرامگاه سومری ها کشف شد. سومری‌ها از همان زمان‌های گذشته به گهواره تمدن مشهور بوده‌اند و بدیهی است که اولین بقایای استفاده از زیورآلات در قبور آنها کشف شود.بر طبق کاوش و تحقیقاتی که باستان شناسان انجام داده‌اند، پابندهای مربوط به آن زمان از فلز و سنگ‌های قیمتی یا معمولی ساخته شده‌اند. استفاده از پابند در قدیم گویای ثروت زنان و طبقه‌ی اجتماعی آنها بوده است.

    هندی‌ها هم در استفاده از پابند مشهور هستند، در این کشور به پابند، پایال می‌گویند و بیشتر رقصنده‌های این کشور از آن بهره می‌برند. پایال به دلیل جنس فلزی صداداری که داشتند هنگام رقصیدن، جیرینگ جیرینگ می‌کنند و همین امر به جذابیت رقص آن فرد می‌افزاید.

     پابند نقره چیست؟

    شاید خیلی عجیب باشد اما می توانیم بگوییم پابند نوعی دستبند است که شما به مچ پای خود می بندید. پابندها با صندل های ته صاف، کفش های سبک زنانه و حتی کفش های ورزشی خیلی قشنگ می شوند. در سالهای اخیر و به دلیل گرایش خیلی زیاد خانم ها به استفاده از این نوع زیورآلات، پابندهای مختلفی با طرح ها و نقش های متفاوت در بازار عرضه شده اند، از پابندهای ساده با زنجیر نازک گرفته تا پابندهای آویزه دار با اشکال هندسی یا حتی سنگ های قیمتی حالا در بازار وجود دارد و شما می توانید آن ها را تهیه کنید.

     شاید جالب باشد بدانید که استفاده از پابند نقره به سالیان خیلی دور بر می گردد و اصلا مربوط به سال های اخیر و یا قرن اخیر نمی شود. قدیمی ترین پابندهای جهان متعلق به ۴۵۰۰ سال پیش هستند و در بین مردمان بین النهرین استفاده می شدند. در مصر باستان، زنان برای نشان دادن وضعیت اجتماعی خود از پابند استفاده می کردند، پابند طلا نشانگر آن بود که آن فرد از طبقه ی اجتماعی بالاتری است، اما پابند نقره و آهن نشانگر این بود که آن شخص متعلق به طبقه پایین جامعه است. تا به امروز، زنان هندی به عنوان بخشی از سنت عروسی خودشان پابندها را به مچ پاهای شان می بستند.

    علاوه بر این، زنان متاهل پابندها را با آویزهایی که صدای جرنگ جرنگ ایجاد می کنند، به پای خود می بندند تا مردان بدانند که آن زن زمانی که وارد اتاق می شود نبایند سخنی زشت و ناپسند به زبان آورند. در مناطق روستایی هند، زنان از پابندهای سفت و محکم برای نشان دادن استقامت و بردباری خود استفاده می کنند. گذشته از این، در جنوب آسیا زنان باید پابندهایی را که در هر دو پا توسط زنجیر به هم وصل شده اند بپوشند، هدف از این کار، این بود که آن ها یادبگیرند قدم های کوتاه کوتاه بردارند.

      مزایای استفاده از پابند نقره

     هنگام استفاده از پابند نقره، درد و ضعف پاهای شما از بین خواهد رفت.

    • پابند نقره دمای کل بدن شما را یکنواخت می‌کند.

     

    مزایای استفاده از پابند نقره

     

    • به دلیل تنظیم جریان خون، هنگام استفاده از پابند نقره اثری از درد، ورم، خار پاشنه و… در پاها مشاهده نخواهید کرد.
    • جنس نقره به طور کلی خاصیت ضد باکتری دارد و وقتی پابند استفاده می‌کنید، باکتری‌های مضر جذب پا نخواهند شد.
    • در نقره یکسری یون‌ها وجود دارد که وقتی شما پابند را به پا می‌بندید، این یون‌ها وارد بدن می‌شوند و سیستم ایمنی تقویت خواهد شد.
    • جالب است بدانید، پابند نقره برای دستگاه تولید مثل زنان هم بسیار مناسب است. به گونه‌ای که اگر از پابند نقره استفاده کنید، دیگر شاهد بیماری‌های مربوط به زنان نخواهید بود.
    • استفاده از پابند در حوزه‌ی مسائل جنسی هم بسیار کارآمد است و محرک قوی برای مردان محسوب می‌شود.

     آشنایی با انواع پابند نقره به لحاظ ساختار

     پابند انعطاف پذیر: این مدل از پابندها حالت زنجیری دارند و به همین دلیل کاملا می‌توانند به دور مچ پا بپیچند. برخی از مدل‌ها در پابندهای انعطاف پذیر دارای آویز هستند که جذابیت آن ها را دوچندان کرده است. قیمت این شکل از پابندهای نقره به دلیل وزن کم و ظرافت خاصی که دارند معمولا خیلی بالا نیست.

    پابند غیر قابل انعطاف: این پابندها شکلی شبیه به النگو دارند و یک سمت آنها باز می‌باشد تا به راحتی دور مچ پا قرار بگیرند. معمولا وزن بالایی دارند و گران تر از مدل‌های قبل هستند. این دو مدل از پابندها در جنس‌های طلا، نقره، برنج، مس، پلاتین، تیتانیوم و… تولید می‌شوند. که از بین مدل‌های گفته شده؛ خانم‌ها معمولا به پابند نقره قابل انعطاف تمایل بیشتری دارند، شاید علت این امر مناسب بودن قیمت و خواص درمانی نقره نسبت به سایر فلزات می‌باشد.

     اطلاعات تکمیلی که در مورد پابند نقره لازم است بدانید

     اگر مچ پای شما سایزی استاندارد دارد، به سراغ خرید مدل بزرگتر از مچ پای خود بروید تا اضافه‌ی زنجیری دور مچ پای شما آویزان شود و جلوه‌ای زیبا داشته باشد‌.

    • سعی کنید پابند نقره را با شلوارک، دامن کوتاه، پیراهن کوتاه و… بپوشید تا مچ پایتان مشخص باشد.
    • می‌توانید پابند انگشتی که چیزی شبیه به صندل زنانه است را هم استفاده کنید.
    • سعی کنید وقتی قصد استفاده از پابند نقره را دارید، موهای پاهایتان را اصلاح نمایید تا به زیبایی پای شما بیفزاید.

     مدل‌های مختلف پابند نقره از لحاظ شکلی

     پابند‌نقره گیپور انگشتی: این پابندها ظاهری شبیه به تور دارند و به دور انگشت پا می‌پیچد و تا مچ پا امتداد پیدا می‌کند. اگر پاهای ظریفی دارید، خرید این مدل را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

    پابند‌نقره مناسب عروس: این پابندها هم بیشتر برای عروس خانم‌ها مناسب هستند چون ظاهری پر از نگین دارند.

    پابند‌نقره انگشتی مهره دار: این مدل مزین به مهره و سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی می‌باشد. خانم‌هایی که به سنگ‌ها و مهره‌های زینتی علاقه دارند، خرید این مدل را پیشنهاد می‌کنیم.

    پابند‌نقره زنجیری: شکل ظاهری این پابند به مانند زنجیر بلندی است که دور پا می‌پیچد و معمولا نسبت به مدل‌های دیگر خواهان بیشتری دارد.

    پابند‌نقره النگویی: این پابندها نسبت به مدل‌های دیگر خیلی طرفدار ندارند. چون سنگین هستند و به همان شکل ثابت می‌مانند و هنگام استفاده از آنها خیلی راحت نخواهید بود.

     نماد های مختلف پابند

    پابند در فرهنگ های مختلف نماد های مختلفی دارد. بعضی از آنها را به عنوان طلسم خوش شانسی می پوشند، اما معنی آنها معمولاً به این بستگی دارد که روی کدام پا بسته شوند. در اینجا برخی از معانی در نحوه استفاده از پابند ها وجود دارد که مطرح می کنیم ، توجه داشته باشید که این معانی می توانند مختص مناطق خاصی باشند.

     

    نماد های مختلف پابند

     

    ۱. پابند بر مچ پای راست

    بستن پابند در پای راست، علامت عدم ازدواج و عدم رابطه فرد حامل است. در این حالت، افراد متأهل باید از بستن مچ پا در پای راست خودداری کنند.

     ۲. پابند بر مچ پای چپ

    پابند که در مچ پای چپ پوشیده می شود اغلب به عنوان طلسم است. اعتقاد بر این است که این پابند ها در برابر بیماری ها محافظت می کنند، و همچنین نشان می دهد که فرد متأهل است.

     ۳. یک پابند، بسته به رنگ آن می تواند نماد های چیز های مختلف باشد

    در اینجا نگاهی گذرا به انواع رنگ های پابند و معنی آنها می اندازد:

    پابند سفید: پاکی، بی گناهی، سادگی

    پابند زرد: خوش شانسی، انرژی، اجتماعی بودن

    پابند آبی: موفقیت در حرفه، استعداد، هوش

    پابند سبز: موفق باشید، آرام باشید، تعادل داشته باشید

    پابند قرمز: موفق باشید در مسابقات، بازی ها و ورزش ها

    پابند صورتی: عشق، اتحاد، ازدواج، عاشقانه

    پابند سیاه: رازداری

    امروز پابند به یکی از اکسسوری های محبوب در دنیای غرب تبدیل شده است. در غرب آنها معمولاً برای اهداف زیبایی پوشیده می شوند و معانی خاصی را نشان نمی دهند.

     نکات مهم و کاربردی که هنگام خرید پابند نقره باید بدانید

     هنگام خرید پابند نقره حتما به سایز آن توجه نمایید، سایز پابند برای زیباتر نشان دادن پاها بهتر است که مقداری به مچ پای شما گشاد باشد.

    سعی کنید هنگام خرید پابند نقره آن را امتحان کنید، تا مطمئن شوید که مچ پای شما رت اذیت نمی‌کند. به عبارت بهتر پابند نباید خیلی تنگ و یا خیلی گشاد باشد.

    به سراغ خرید پابند نقره آویزدار بروید، زیرا نسبت به مدل‌های دیگر جذابیت بیشتری به پای شما خواهد بخشید. البته این مورد کلی نیست و به سلیقه‌ی شما بستگی دارد.

    به زیبایی پابند توجه نمایید، پابند انتخابی شما باید ظاهری شکیل و زیبا داشته باشد تا زیبایی آن پاهای شما را جذاب تر کند.

    شما عزیزان با خرید پابند نقره علاوه بر زیباتر نشان دادن استایل خود، می‌توانید از خواص درمانی آن هم بهره ببرید.

    فاکتور دیگر در خرید پابند نقره؛ توجه به قیمت آن است، عوامل مختلفی چون ظاهر، زیبایی، اندازه و طول …. در تعیین قیمت پابند اثرگذار هستند. شما عزیزان باید با توجه به بودجه و نیاز خود نسبت به خرید پابند نقره اقدام نمایید.

    پابند نقره باید دارای قفل و استحکام خوبی باشد، قفل پابند باید خیلی محکم بسته شود تا احیانا از پای شما نیفتد و گم نشود.

    چند نمونه از روش‌های تمیز کردن و برق انداختن زیورآلات نقره:

    استفاده از پودر ماشین لباسشویی: برای این کار کافی است زیورآلات نقره خود را درون کاسه‌ای قرار دهید. سپس ورقه‌ای از آلومینیوم را به درون کاسه بیندازید و یک قاشق غذاخوری پودر ماشین لباسشویی به آن اضافه کنید. بعد از گذشت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، زیورآلات را شست‌و‌شو دهید و سپس آنها را خشک نمایید.

     

    چند نمونه از روش‌های تمیز کردن و برق انداختن زیورآلات نقره:

     

    استفاده از سس کچاپ: برای تمیز کردن و برق انداختن نقره می‌توانید مقداری سس کچاپ بر روی زیورآلات نقره خود از جمله پابند بزنید. بعد از گذشت مدتی آن را بشویید و سپس خشک نمایید. خواهید دید که نقره جات شما مثل روز اول براق خواهند شد.

    بهره گیری از آرد ذرت: با استفاده از آب و آرد ذرت خمیری به دست آورید و نقره را با ان پوشش دهید. بعد از نیم ساعت خمیر را پاک کنید، بعد از این کار شاهد برق افتادن نقره خواهید بود.

    استفاده از سرکه: نقره را درون محلول سرکه و دو قاشق جوش شیرین قرار دهید تا شاهد نو شدن نقره جات خود باشید.

    استفاده از خمیر دندان: مقداری از خمیردندان را بر روی پارچه بزنید و سپس آن را به نقره بمالید، به گونه ای که کاملا روی سطح نقره خمیر دندانی شود. بعد آن را بشویید تا متوجه تغییر آن شوید.

     سخن پایانی

    با توجه به نکاتی که گفته شد، می توانید پابند نقره مورد نظر خود را خریداری نمایید.