<
search
اردو
All Categories
    Menu Close
    Back to all

    چشم زخم چیست؟راه های جلوگیری از چشم زخم

    چشم زخم یکی از پدیده‌هایی است که در قرآن و همچنین روایات به آن اشاره شده و برای رفع آن توصیه‌هایی مطرح شده. یکی از راه‌های رفع بلا استفاده از انگشتر‌ چشم زخم و زیورآلات خاص با سنگ یا نگین چشم زخم است. در این مقاله از وبلاگ کافه سیلور سعی می‌کنیم در مورد انتخاب بهترین انگشتر برای چشم زخم شما را راهنمایی کنیم.

    آیا چشم زخم حقیقت دارد؟

    از قدیم باور به چشم زخم یا چشم نظر در میان فرهنگ‌های مختلف وجود داشته و با بررسی آثار قدیم هر فرهنگی، می‌توان آثاری از اعتقاد به چشم زخم یافت. در اسلام نیز اشاره‌هایی به چشم زخم شده و راه‌هایی برای دفع چشم زخم توسط معصومین پیشنهاد شده است. همچنین می توانید از دستبند نقره  سایت کافه سیلوردیدن کنید.

    همیشه چشم حسد یا چشم شیطانی معنی نگاه حسودانه به چیزی یا به انسانی را که به خدا ایمان قوی دارند .می توان در فرهنگ های مختلف آسیای شرقی آن را مشاهده کرد. بر اساس یک سری باورهای قدیمی چشم زخم باعث بد شانسی و یا یک اتفاق ناگوار می شود و نماد آن هم شکل تک چشم می باشد. بر اساس باورهای قدیمی در زبان فارسی چشم زخم و در زبان عربی و زبان انگلیسی به آن evil eye می گویند.

    در کشورهای مختلف برای دفع این قضیه از روش های مختلفی استفاده می شود و در کتاب های باستانی مخصوصاً در کشور ما ایران و در خاورمیانه و قاره آسیا هم از آن یاد شده است و در اقوام مختلف سنگ هایی برای دور کردن مورد بلا از آن استفاده می شود و نماد آن هم یک چشم در وسط سنگ فیروزه و یا شیشه آبی رنگ است که  به سنگ چشم زخم شهرت دارد.

    این پدیده را نوعی بد جنسی می دانند و در صورتی که افرادی باشند چشم شور داشته باشند می توانند سبب بد شانسی و یا صدمه به فرد شوند، به چنین عملی چشم زخم می گویند و برای دفع آن شخص باید از یک آیه با سنگ چشم زخم استفاده کنند.

    امروزه افراد زیادی به دنبال از بین بردن چشم زخم هستند. در دین اسلام راههای زیادی برای از بین بردن چشم زخم وجود دارد و میتوان از انواع ادعیه و سنگ دفع بلا برای دور کردن چشم زخم و کم کردن آثار آن استفاده نمود.

     دفع چشم زخم یا چشم و نظر

    حضرت امام صادق (ع) : «چنانچه می‌توانستید قبرها را بشکافید (علت مرگ را متوجه می‌شدید) می‌فهمیدید که اکثر مرگ‌ومیرها به سبب چشم زخم می‌باشد».

    همین طور پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرموده‌اند که:

    چشم زخم می‌تواند مرد را در قبر قرار دهد وشتر را در دیگ.» میتوانیم دفع چشم زخم را از اثرات اصلی این دعا بدانیم.

     مصونیت سحر و جادو و باطل کردن آن

    علامه مجلسی در ارتباط با اثرات جادو بیان می‌کند که چیزی که از قرآن و احادیث مشخص گردید یک نوع تاثیر سحر در بعضی افراد و در بعضی بدن‌ها می‌باشد.

    مانند تغییر در دوستی و دشمنی‌ها، شادی و غصه‌ها.

    همینطور به این نکته نیز اشاره می‌کند که جادو به وسیله تعویذات «ادعیه منقول از ائمه همچون دعای حرز امام جواد (ع)» و آیات قرآن و با توکل و امید به حضرت پروردگار دفع خواهندشد.

    چشم زخم در قرآن

    یکی از آیه‌هایی که به چشم زخم اشاره دارد آیه‌ی ۵۱ سوره‌ی قلم است:

    «وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ»

    این آیه را در بیشتر خانه‌های ایرانی در قابی زیبا می‌توان یافت. بسیاری از افراد با همراه داشتن این آیه از قرآن خود را در برابر چشم زخم مصون می‌دارند.

    بهترین انگشتر چشم زخم

    چشم زخم در روایات :

    علاوه بر آیه‌ی سوره‌ی قلم، روایات متعددی از امامان ذکر شده که در مورد چشم زخم صحبت کرده‌اند.

    روایت زیر از امام رضا بیان شده که شخصی از ایشان پرسید: آیا چشم زخم واقعیت دارد؟

    ایشان فرمودند:آری ،هرگاه تو را چشم زنند،کف دستت را مقابل صورتت قرار ده و سوره حمد و قل هو الله احد و معوذتین را قرائت کن و هر دو کف را به صورتت بکش .خداوند تو را از گزند آن حفظ می کند. (مکارم الاخلاق ص 474)

    دیدگاه معصومین (ع)

    چشم زخم یک حقیقت ناراحت‌کننده می‌باشد که از انرژی‌های منفی ساخته می‌شود و در احادیث و حتی آیه چشم زخم در قرآن نیز به آن اشاراتی شده‌است.  این اثر نفسانی می‌باشد و برای برخی اشخاص بطور پیوسته تکرار می‌شود، در واقع نمی‌توان از اثر آن غافل شد. برخی از روایات، حقیقی بودن این موضوع را ثابت می‌کنند و همچنین چندین دعا برای باطل کردن چشم زخم نیز آمده‌است:

    ۱- در کتاب «در المنثور» از پیامبر (ص) حدیثی نقل شده‌است که ایشان فرمودند: موضوع چشم زخم حق می‌باشد، همچنین فرمودند: دیده‌ی شور، مرد سالم را در گور و شتر سالم را در دیگ قرار می‌دهد.

    ۲- حضرت علی (ع) فرمودند: پیامبر اکرم (ص) برای امام حسن (ع) و امام حسین (ع) “رقیه” (دعاهایى می‌باشد که بر روی پوست می‌نویسند و افراد براى دفع اثر این پدیده با خود نگه می‌دارند و نام دیگر آن تعویذ می‌باشد)، گرفت و این دعا را بیان کردند: « أُعِیذُکُمَا بِکَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّاتِ وَ أَسْمَائِهِ الْحُسْنَى کُلِّهَا عَامَّهً مِنْ شَرِّ السَّامَّهِ وَ الْهَامَّهِ وَ مِنْ شَرِّ کُلِّ عَیْنٍ لَامَّهٍ وَ مِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ » به معنای آن است که برای شما پناه می‌برم به کلمات  خداوند و تمام نام‌های حسنای او از شر هر ملال آورنده و از شر بزرگان (رهبران و رئیس ها) موجوداتی که با دیده‌ی انسان مشاهده نمی‌شوند و از شر هر نگاه شوری که به انسان می‌رسد و از شر حسود هنگامی که حسد بورزد … سپس پیامبر (ص) بیان کردند: اینچنین حضرت ابراهیم (ع) برای اسماعیل و اسحاق تعویذ نمود.

    انگشتر حرز امام جواد برای دفع چشم زخم:

    متن حرز امام جواد (علیه‌السّلام) عبارت است از: «یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا ربّ اکفنی الشرور و آفات الدّهور و اسالک النجّاة یوم ینفخ فی الصّور. این حرز در کتاب مهج الدعوات ذکر شده، و ازین جهت که این کتاب، معتبر و باارزش بوده و نیز، این‌گونه دعاها و حرزها، معمولاً انگیزه‌ای از سوی جاعلان حدیث وجود ندارد، می‌توان گفت که این حرز دارای ارزش و اعتبار است.

    متن حرز امام جواد (علیه‌السّلام) عبارت است از: «یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا ربّ اکفنی الشرور و آفات الدّهور و اسالک النجّاة یوم ینفخ فی الصّور؛ ای نور، ‌ای دلیل، ‌ای آشکار، ‌ای نور دهنده، پروردگارا بدترین بدی‌ها و بلاهای روزگاران را از من کفایت کن و از تو نجات در روزی را که در صور دمیده می‌شود، خواستارم.»

    فواید حرز امام جواد:

    همچنین با اندکی توجه در دعای حرز امام الجواد علیه السلام و دقت در معنی حرز امام جواد (ع) می‌شود به این نتیجه دست یافت که به‌صورت ضمنی خواص و فواید ذیل را دارا می‌باشد:

    • دفع نگاه و زبان بد دشمنان از مهم‌ترین موارد خاصیت دعای حرز امام جواد (ع) است.
    • جلوگیری از ضرر و زیان از مردم، پادشاهان، شیاطین، اجنه و دیوها
    • تاثیر فروان در دفع چشم زخم مانند سنگ چشم زخم
    • موثر بودن دعای حرز امام جواد(ع) در حفظ از وسوسه مردم و شیاطین
    • باطل کردن انواع سحر و جادو
    • محفوظ ماندن از مکر، فریب و عداوت
    • مصونیت از زخم‌ها، مغروق گشتن و مغلوب شدن
    • حفظ عزت و آبرو یکی دیگر از موارد خاصیت حرز امام جواد (ع) است
    • محفوظ ماندن از کشته شدن و انتقام گرفتن
    • جلوگیری از مریضی و اذیت و آزار
    • مصون ماندن از تنگدستی، گرسنگی و تشنگی
    • همچنین محفوظ شدن از کاستی در دین و معیشت

    حرز امام جواد

    به عنوان مسلمانان، هیچ چیز ارزشمندتر و قدرتمندتر از سخنان خداوند نیست. این کلمات این کنترل را دارند که در هنگام هرج و مرج ما را آرام کنند، مرهمی بر زخم های ما باشند، تاریکی ما را با نور پر کنند. زمانی که طریقه نوشتن حرز امام جواد را شروع کردیم، چشمانمان را به بسیاری از اسرار قرآن باز کرد، لایه‌های پنهانی ما را آشکار کرد و به ما اجازه داد تا عمیقاً در درک سخنان خالق خود فرو برویم. از طریق این فرآیند، ما توانستیم آن را به زندگی شخصی خود و هر آنچه در آن زمان داشتیم وصل کنیم. در اینجا به منظور آشنایی بیشتر با فرایند نوشتن آن لازم است ادامه مطلب را بررسی و در سایت کافه سیلور دنبال کنید.

    مراحل نوشتن حرز امام جواد

     

    آنچه برای شروع نوشتن حرز امام جواد (آداب + شرایط)نیاز دارید:

    1. قصد

    به این فکر کنید که چرا می خواهید حرز امام جواد داشته باشید. نیات خود را بنویسید تا همیشه به گذشته نگاه کنید و در مورد آنها فکر کنید. مخلص باشید و به گونه ای بنویسید که می خواهید بر اهداف معنوی شما در ارتباط با قرآن تأثیر بگذارد.

    2. دعای مخصوص جهت نوشتن آیات را بخوانید

    برخی از آیات را بخوانید و تأمل کنید. آیا می توان آن را در زندگی شما در این لحظه اعمال کرد؟ آن را برجسته کنید (اگر می خواهید ساختار بیشتری داشته باشید، می توانید یک کد رنگی مطابق با موضوع آیه داشته باشید)

    3. آیه را انتخاب کنید

    در حین نوشتن حرز امام جواد آیه ای را انتخاب کنید که با قلب شما صحبت می کند یا واقعاً شما را به تفکر وادار می کند. مثلاً ممکن است اخیراً دچار استرس شدید و به آیه ای برخورد کنید که به شما یادآوری می کند که دلها با یاد خدا آرام می گیرد. این چیزی است که می تواند بدون زحمت باعث شود شما در درون خود احساس آرامش کنید.

    همانا با یاد خدا دلها آرام می گیرد

    4. آن را یادداشت کنید

    آیه را در برگه مخصوص حرز خود بنویسید.

    5. منعکس کنید

    تدبّر و تفکر عبارت است از نگاه عمیق به معنا و پیامهای عمیق پشت آیه و تأمل در آن.

     

    مراحل نوشتن حرز امام جواد

     

    با ساختن سه بخش شروع کنید:

    1. درس های آموخته شده

    2. تدبّر (تحلیل معانی عمیق‌تر در پشت آیه)

    3. یک برنامه اقدام شده.

    در مورد اینکه چگونه می توانید حرز امام جواد را در زندگی خود اعمال کنید و چه حکمتی در پشت آن نهفته است، نکاتی را بیان کنید؟ چگونه آن را احساس می کنید؟ خدا به ما چه می گوید؟ بررسی این عوامل می تواند به شما کمک کند آن آیه را به خاطر بسپارید.

    6. نگران نباشید

    در حین نوشتن حرز امام جواد به یاد داشته باشید، شما تصمیم می گیرید که صفحات برگه مخصوص حرز خود چگونه به نظر برسند. این یک چیز شخصی است و هر کسی سبک منحصر به فرد خود را دارد. آنچه مهم است این است که ذهنیت درست را حفظ کنید و از این عادت رضایت بخش و پاک کننده روح بهره مند شوید.

    نکات مهم در رابطه با طریقه نوشتن حرز امام جواد (آداب + شرایط)

    در حین نوشتن حرز امام جواد باید بدانید که مسلمانان معتقدند که قرآن حاوی کلمات دقیق خداوند است. بنابراین خود متن چاپ شده با احترام زیادی برخورد می شود. برخورد صحیح با قرآن مستلزم این است که انسان در حالت طهارت و پاکی قرار داشته باشد و آن را تمیز و محترمانه قرار داده یا نگهداری کند.

    به ناچار مواقعی پیش می آید که قرآن نیاز به دفع دارد. کتاب ‌های مدرسه یا سایر مطالب کودکان اغلب شامل بخش‌ ها یا آیات هستند. خود قرآن ممکن است کهنه، رنگ باخته یا شکسته باشد. اینها باید دور ریخته شوند، اما درست نیست که آنها را فقط همراه با وسایل دیگر به سطل زباله بیندازید. کلام خدا باید به گونه ای دفع شود که نشان دهنده احترام به قداست متن باشد. آموزه های اسلامی در مورد دفع قرآن تا حد زیادی در سه گزینه اصلی قرار می گیرد که همگی راه های بازگرداندن مواد به طور طبیعی به زمین است: دفن، قرار دادن آن در آب جاری یا سوزاندن. این فرایند برای حرز امام جواد هم اعمال می شود.

    دفن کردن

    با این روش دفع، قرار است قرآن را در پارچه ای بپیچند و در سوراخ عمیقی دفن شود. این کار باید در مکانی انجام شود که مردم معمولاً در محوطه یک مسجد یا حتی یک قبرستان راه نمی‌روند. به عقیده اکثر محققان، این روش ترجیحی است.

    قرار دادن در آب روان

    همچنین قرار دادن حرز امام جواد در آب روان به طوری که مرکب از صفحه پاک شود قابل قبول است. این کار کلمات را پاک می کند و کاغذ را به طور طبیعی متلاشی می کند. برخی از محققان توصیه می‌کنند که کتاب یا کاغذها را سنگین کنید (به یک جسم سنگین مانند سنگ ببندید) و آنها را در رودخانه یا دریای روان بیندازید. قبل از پیروی از این روش، باید قوانین محلی را بررسی کنید.

    سوزاندن

    اکثر علمای اسلامی متفق القول هستند که سوزاندن نسخه ‌های قدیمی قرآن، با احترام در مکانی تمیز، به عنوان آخرین راه حل قابل قبول است. در این حالت، باید اطمینان حاصل شود که رایت کامل است، به این معنی که هیچ کلمه ای خوانا باقی نمی ماند و صفحات به طور کامل از بین رفته اند. هیچ وقت نباید قرآن را با زباله های معمولی سوزاند. برخی اضافه می کنند که خاکستر باید سپس در آب جاری دفن یا پراکنده شود (به بالا مراجعه کنید).

    اجازه این عمل از مسلمانان اولیه در زمان خلیفه عثمان بن عفان گرفته شده است. پس از آن که نسخه رسمی و مورد توافق قرآن به لهجه ثابت عربی گردآوری شد، نسخه رسمی نسخه برداری شد و قرآن های قدیمی یا ناسازگار با احترام سوزانده شدند.

     

    حرز امام جواد

     

    - جایگزین های دیگر

    جایگزین های دیگر عبارتند از:

    خرد کردن: این امر در دوران مدرن به طور فزاینده ای رایج است، تا زمانی که حروف ریز خرد شده باشند و متن مانند قرآن غیرقابل تشخیص باشد. برخی توصیه می کنند که مواد خرد شده را باید دفن کنید یا بعد در آب قرار دهید.

    ذخیره سازی: با قرار دادن قرآن در انبار دائمی به جای دور ریختن آن، می توان به طور کلی از مشکل جلوگیری کرد. برخی ترجیح می دهند کتاب را در پارچه ای بپیچند و در مکانی امن پنهان کنند.

    سخن پایانی

    در مجموع طریقه نوشتن حرز امام جواد (آداب + شرایط) باید با طهارت، پاکی دل، خلوص نیت و .. صورت گیرد، لذا باید به نزد افراد متخصص و خبره رفت تا این کار را انجام دهند.

     

    سیره امام جواد(ع) الگویی برای همه ما مسلمین است. امام جواد علیه السلام امامی با مقام و منزلتی والا در بیست و پنج سالگی از دنیا رفت. تاریخ نویسان غیر شیعه ذکر کرده اند که این بزرگوار در دوران کودکی و نوجوانی و جوانی در نزد مأمون و دیگران ظاهر شده است و سپس به مرتبه شهادت رسیده است. این حقایق بسیار مهم هستند. آنها می توانند نمونه هایی از دوران زندگی ایشان برای ما باشند تا از آنها پیروی کنیم. در این میان حرز امام جواد به عنوان یک سپر و عاملی محافظت کننده است که از ایشان به یادگار گذاشته شده است. برای آشنایی بیشتر لازم است ادامه مطلب را بررسی کنید.

    آشنایی با خواص حرز امام جواد

    هر یک از امامان شیعه با توجه به شرایط زمانه خود از توانمندی ها و امکانات موجود خود برای دفاع و حفظ اسلام واقعی به بهترین شکل استفاده کرد. امام جواد (علیه السلام) با مشکل دیگری مواجه شد که سن ایشان بود. مردم در رهبری او تردید داشتند تا جایی که حتی تعداد زیادی از شیعیان در زمان او در پذیرش امام به تأخیر افتادند. حاکم وقت برای اینکه بر مشکلات بیفزاید، تعامل آزادانه با امام را برای شیعیان بسیار سخت کرد. سرانجام امام جواد (علیه السلام) در سن 25 سالگی به شهادت رسید. امام جواد علیرغم عمر کوتاه و سرکوب شده خود، از سفرها و مکاتبه های محدود خود در سراسر امت اسلامی برای نشر معارف خود به پیروان خود و مبارزه با فرقه های تازه ایجاد شده و تبلیغ عقاید و فقه استفاده کرد. در اینجا به بررسی خواص حرز امام جواد می پردازیم:

    - دفع نزول بلا

    - در جلوگیری از ایجاد چشم زخم بسیار مفید است

    - در جلوگیری از ایجاد سحر و جادو بسیار کارساز است.

    - در حفظ عزت و آبرو تاثیرگذار است.

    - افراد را از وسوسه های شیطان محفوظ نگه می دارد.

    - هم چنین افراد را از تنگدستی و فقر نجات می دهد.

    در حقیقت حرز امام جواد، مهم ترین اثربخشی آن شامل موارد زیر است:

    - پیروزی بر مشکلات

    - بهبود رزق و روزی

    - گشایش دهنده کار

    - کسب مقام و منزلت بالا

    - کسب احترام و عزت

    در گذشته شیعیان کشورهای مختلف برای زیارت امام جواد (علیه السلام) به مدینه سفر می کردند و در مورد مسائل دینی، مسائل اجتماعی و شخصی سؤال می کردند. همچنین، یاران امام جواد (علیه السلام) کتب روایی همه ائمه را منتشر و توزیع کردند که نشان دهنده میزان توجه امام به رشد فکری است. این امر در ترویج عقاید و فقه شیعه در بسیاری از مناطق بسیار سازنده بود. هنگامی که از امام جواد (علیه السلام) درباره کتاب روایی که اصحابش مخفیانه جمع آوری کرده بودند سؤال شد، حضرت فرمودند: «از آن روایات استفاده کنید که درست و صحیح است». در کنار این موارد استفاده از حرز امام جواد بسیار کاربردی بود.

    امام جواد (علیه السلام) با فرقه های مختلف مانند اهل حدیث، واقفه و قلات مراودات فراوانی داشت و غالباً شیعیان را در مورد فرقه های مختلف و مواضع آنها در قبال آنها راهنمایی می کرد. مثلاً در مورد اهل حدیث که خدا را جسمانی می‌دانستند یا واقفانی که به امامت امام رضا (علیه‌السلام) اعتقادی نداشتند، امام می‌فرماید که اجازه ندارند پشت سرشان نماز بخوانند یا زکات خود را به آنها بپردازید.

     

    آشنایی با خواص حرز امام جواد

     

    نظر بزرگان دین در رابطه با حرز امام جواد

    حرز امام جواد را بسیاری از بزرگان و فقهای دینی در کتاب های خود عنوان کرده اند. به عنوان مثال، علامه مجلسی، از آن در کتاب خود ذکر کرده است. افراد مختلفی هم چون:

    - مرحوم سید قاضی

    - سید بحرالعلوم

    - سید بن طاووس

    - آیت الله خرازی

    - شیخ بهاءالدینی

    - آیت الله مجلسی در کتب خود از حرز امام جواد صحبت کرده اند.

    آداب بستن حرز امام جواد (ع)

    در زیر مهم ترین آداب استفاده از حرز امام جواد (ع) ذکر شده است که به شرح زیر است:

    1- دعای حرز کبیر امام جواد که به صورت بازوبند استفاده می گردد.

    2- دعای حرز صغیر به صورت انگشتر استفاده می گردد.

    3- مهم ترین شرایط استفاده از این حرز این است که، در ابتدا وضو باید بگیرید و خلوص نیت داشته باشید.

    4- در ادامه دو رکعت نماز بخوانید که در هر رکعت باید حمد و در ادامه هفت مرتبه آیه الکرسی و هفت مرتبه آیه شمس- لیل- اخلاص و ... قرائت گردد.

    5- اگر این حرز را برای کودکی می بندید، باید فردی بالغ آداب و شرایط این حرز را به جا آورد.

    6- این حرز را می توان روی پوست آهو نوشت، اما قبل از آن باید آداب نوشتن را رعایت کرد.

    7- می توانید از افراد معتبر و کارشناسان متخصص در این حوزه در رابطه با خرید این حرز سوال بپرسید تا شما را به درستی راهنمایی و هدایت کنند.

    متن دعای حرز امام جواد(ع)

    بخشی از متن دعای حرز امام جواد(ع) به شرح زیر است:

    الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ الرَّحْمـنِ الرَّحِیمِ مَالِکِ یوْمِ الدِّینِ إِیاکَ نَعْبُدُ و إِیاکَ نَسْتَعِینُ اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِیمَ صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ أَ لَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ سَخَّرَ لَکُمْ ما فِی الْأَرْضِ وَ الْفُلْکَ تَجْرِی فِی الْبَحْرِ بِأَمْرِهِ وَ یمْسِکُ السَّماءَ أَنْ تَقَعَ عَلَى الْأَرْضِ إِلَّا بِإِذْنِهِ إِنَّ اللَّهَ بِالنَّاسِ لَرَؤُفٌ رَحِیمٌ‏ اللَّهُمَّ أَنْتَ الْوَاحِدُ الْمَلِکُ الدَّیانُ‏ یوْمَ الدِّینِ تَفْعَلُ مَا تَشَاءُ بِلَا مُغَالَبَهٍ وَ تُعْطِی مَنْ تَشَاءُ بِلَا مَنٍّ وَ تَفْعَلُ مَا تَشَاءُ وَ تَحْکُمُ مَا تُرِیدُ وَ تُدَاوِلُ الْأَیامَ بَینَ النَّاسِ وَ تُرْکِبُهُمْ طَبَقاً عَنْ طَبَقٍ أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الْمَکْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ الْمَجْدِ وَ أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الْمَکْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ السَّرَائِرِ السَّابِقِ الْفَائِقِ الْحَسَنِ الْجَمِیلِ النَّضِیرِ رَبَّ الْمَلَائِکَهِ الثَّمَانِیهِ وَ الْعَرْشِ الَّذِی لَا یتَحَرَّکُ وَ أَسْأَلُکَ بِالْعَینِ الَّتِی لَا تَنَامُ وَ بِالْحَیاهِ الَّتِی لَا تَمُوتُ وَ بِنُورِ وَجْهِکَ الَّذِی لَا یطْفَأُ وَ بِالاسْمِ الْأَکْبَرِ الْأَکْبَرِ الْأَکْبَرِ وَ بِالاسْمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الَّذِی هُوَ مُحِیطٌ بِمَلَکُوتِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ وَ بِالاسْمِ الَّذِی أَشْرَقَتْ بِهِ الشَّمْسُ وَ أَضَاءَ بِهِ الْقَمَرُ وَ سُجِّرَتْ بِهِ الْبُحُورُ وَ نُصِبَتْ بِهِ الْجِبَالُ وَ بِالاسْمِ الَّذِی قَامَ بِهِ الْعَرْشُ وَ الْکُرْسِی وَ بِاسْمِکَ الْمَکْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ الْعَرْشِ وَ بِاسْمِکَ الْمَکْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ الْعِزَّهِ وَ بِاسْمِکَ الْمَکْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ الْعَظَمَهِ وَ بِاسْمِکَ الْمَکْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ الْبَهَاءِ وَ بِاسْمِکَ الْمَکْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ الْقُدْرَهِ وَ بِاسْمِکَ الْعَزِیزِ وَ بِأَسْمَائِکَ الْمُقَدَّسَاتِ الْمُکَرَّمَاتِ الْمَخْزُونَاتِ‏ فِی عِلْمِ الْغَیبِ عِنْدَکَ وَ أَسْأَلُکَ مِنْ خَیرِکَ خَیراً مِمَّا أَرْجُو وَ أَعُوذُ بِعِزَّتِکَ وَ قُدْرَتِکَ مِنْ شَرِّ مَا أَخَافُ وَ أَحْذَرُ وَ مَا لَا أَحْذَرُ یا صَاحِبَ مُحَمَّدٍ یوْمَ حُنَینٍ وَ یا صَاحِبَ عَلِی یوْمَ صِفِّینَ أَنْتَ یا رَبِّ مُبِیرُ الْجَبَّارِینَ وَ قَاصِمُ الْمُتَکَبِّرِینَ أَسْأَلُکَ بِحَقِ‏ طه‏ وَ یس وَ الْقُرْآنِ الْحَکِیمِ‏ وَ الْفُرْقَانِ الْحَکِیمِ أَنْ تُصَلِّی عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَشُدَّ بِهِ عَضُدَ صَاحِبِ هَذَا الْعَقْدِ وَ أَدْرَأُ بِکَ فِی نَحْرِ کُلِّ جَبَّارٍ عَنِیدٍ وَ کُلِّ شَیطَانٍ مَرِیدٍ وَ عَدُوٍّ شَدِیدٍ وَ عَدُوٍّ مُنْکَرِ الْأَخْلَاقِ وَ اجْعَلْهُ مِمَّنْ أَسْلَمَ إِلَیکَ نَفْسَهُ وَ فَوَّضَ إِلَیکَ أَمْرَهُ وَ أَلْجَأَ إِلَیکَ ظَهْرَهُ اللَّهُمَّ بِحَقِّ هَذِهِ الْأَسْمَاءِ الَّتِی ذَکَرْتَهَا وَ قَرَأْتَهَا وَ أَنْتَ أَعْرَفُ بِحَقِّهَا مِنِّی‏ وَ أَسْأَلُکَ یا ذَا الْمَنِّ الْعَظِیمِ وَ الْجُودِ الْکَرِیمِ وَلِی الدَّعَوَاتِ الْمُسْتَجَابَاتِ وَ الْکَلِمَاتِ التَّامَّاتِ وَ الْأَسْمَاءِ النَّافِذَاتِ وَ أَسْأَلُکَ یا نُورَ النَّهَارِ وَ یا نُورَ اللَّیلِ وَ نُورَ السَّمَاءِ وَ الْأَرْضِ وَ نُورَ النُّورِ وَ نُوراً یضِی‏ءُ بِهِ کُلُّ نُورٍ یا عَالِمَ الْخَفِیاتِ کُلِّهَا فِی الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ وَ الْأَرْضِ وَ السَّمَاءِ وَ الْجِبَالِ: وَ أَسْأَلُکَ یا مَنْ لَا یفْنَى وَ لَا یبِیدُ وَ لَا یزُولُ وَ لَا لَهُ شَی‏ءٌ مَوْصُوفٌ وَ لَا إِلَیهِ حَدٌّ مَنْسُوبٌ وَ لَا مَعَهُ إِلَهٌ وَ لَا إِلَهَ سِوَاهُ وَ لَا لَهُ فِی مُلْکِهِ شَرِیکٌ وَ لَا تُضَافُ الْعِزَّهُ إِلَّا إِلَیهِ وَ لَمْ یزَلْ بِالْعُلُومِ عَالِماً وَ عَلَى الْعُلُومِ وَاقِفاً وَ لِلْأُمُورِ نَاظِماً  و...

     

    متن دعای حرز امام جواد(ع)

     

    انگشتر حرز امام جواد:

     

     

    سخن پایانی

    با توجه به فواید استفاده از حرز امام جواد علیه السلام، خرید و استفاده از آن بین مردم متداول شده است. توصیه می شود برای دستیابی به نتایج بهتر حتما این حرز را از فروشگاه های معتبر که تمام آداب و شرایط آن را لحاظ کرده اند، تهیه گردد.